World attractions

World attractions: Antigua was once the capitol city of Guatemala, up until the year 1773 when a massive earthquake decimated the town. In 1776, it was ordered abandoned and what had once been a buzzing and vibrant capitol city took on the aura of a quiet provincial town. Known for its old-world style Spanish architecture by way of palaces, cathedrals, universities and hermitages, Antigua is a charming jewel in Guatemala. The Santa Catalina Arch in Antigua has become a visual cue to let everyone know that they’ve arrived. The city is a particularly popular tourist attraction during Holy Week, with parades and floats and carpets of flowers lining the streets. It’s absolutely breath-taking.

The Fondation Louis Vuitton’s 11 ultra-sleek galleries opened in the Bois de Boulogne in 2014. Since then, Frank Gehry’s astonishing building has played host to a rotating programme of shows by high-profile modern and contemporary artists. One of the more risque contenders on the Parisian cabaret scene, the art du nu of Le Crazy Horse was pioneered by Alain Bernadin in the 1950s, and still pulls in punters aplenty. It remains dedicated to all things feminine and sexy: lookalike dancers with curious stage names like Enny Gmatic and Hippy Bang Bang all bear the same bodily dimensions. (When standing, the girls’ nipples and hips are all the same height – it’s a requirement.) Expect lots of rainbow-hued light and artfully located strips of black tape. Old-school, self-respecting cabaret.

Here are some of the top cruising destinations around Europe that you should definitely consider experiencing. When it comes to European yacht holidays, destinations don’t get much better than Greece. This country is known for its magnificent Mediterranean coastline, stunning islands, and historic port towns. You can explore beautiful blue coves, dock at private white beaches, and hop between the many different islands.

Kiku Lhakang: This is one of Bhutan’s oldest and most beautiful temples. It is located in Lamgong Gewog in the Paro District and is one of the most important religious sites in the country. The Jowo temple which is within this complex was built in the 7th century. In the 8th century, it is believed that Padmasambhava visited here and kept many secret religious treasures.

This mammoth gateway (which guards the entrance to Meknes’ Imperial City district from the medina) is noted for its stunning decoration. Meant as a monumental reminder of the sultan’s might, the Bab al-Mansour is a magnificent relic of Meknes’ glorious era as capital of Morocco. It’s widely regarded as Morocco’s grandest and best preserved gateway. Come in the late afternoon to photograph the gate in the soft light, then wander through Meknes’ small maze of a medina, which is a much more laid-back affair than the medina of nearby Fes.

For our dutch guests:

De kathedraal van Lima domineert de oostkant van de Plaza de Armas. De bouw van de oorspronkelijke kathedraal begon in 1535 en werd vergroot in 1564, naar het ontwerp van de kathedraal in Sevilla, Spanje. Het werd beschadigd door een aardbeving in 1687 en bijna vernietigd door de grote aardbeving van 1746, maar werd snel herbouwd tot zijn huidige uiterlijk. Zoek naar het uitstekende gebeeldhouwde koor, een gravure van Jezus in de kapel van Johannes de Doper en de altaren in de sierlijke Spaanse barokstijl die bekend staat als churrigueresque. Een met mozaieken versierde kapel bevat het graf van Francisco Pizarro, de stichter van Lima. Een klein museum voor religieuze kunst ligt aan de achterkant van de kathedraal, en op de binnenplaats is een zeer aangename theesalon.

De Fondation Louis Vuitton’s 11 ultrastrakke galerijen werden in 2014 geopend in het Bois de Boulogne. Sindsdien is Frank Gehry verbazingwekkend building heeft een wisselend programma met shows van spraakmakende moderne en hedendaagse artiesten gespeeld. Een van de meer gewaagde kanshebbers in de Parijse cabaretscene, het art du nu van Le Crazy Horse werd in de jaren vijftig ontwikkeld door Alain Bernadin en trekt nog steeds veel gokkers aan. Het blijft toegewijd aan alles wat vrouwelijk en sexy is: lookalike dansers met merkwaardige artiestennamen als Enny Gmatic en Hippy Bang Bang hebben allemaal dezelfde lichamelijke afmetingen. (Als je staat, zijn de tepels en heupen van de meisjes allemaal even hoog – het is een vereiste.) Verwacht veel regenboogkleurig licht en kunstig geplaatste stroken zwarte tape. Old-school, zichzelf respecterend cabaret.

Cruisen door het sprankelende water van Europa is een van de beste manieren waarop iedereen een vakantie kan doorbrengen. We dromen er allemaal van om te stoppen op charmante eilanden, nieuwe havensteden te verkennen, over de prachtige wateren te varen en de dromerige jachtlevensstijl te leven. Als u van plan bent om de beste jachtvakanties in Griekenland te boeken, of als u meer van Europa wilt verkennen, bekijk dan zeker enkele van deze bestemmingen. Het charteren van een jacht en zeilen tussen deze geweldige plaatsen zal resulteren in een van de best mogelijke vakanties!

Bezoek de centrale openbare bibliotheek van Los Angeles: de centrale openbare bibliotheek van Los Angeles weerspiegelt de architectuurmanie in Egyptische stijl die het land in de jaren twintig overspoelde, na de ontdekking van het graf van koning Tut. Ontdek fossielplezier: in La Brea Tar Pits in Hancock Park, de plaats van de rijkste ontdekking van fossielen uit de ijstijd ter wereld, zijn meer dan 100 ton versteende botten vertoond die meer dan 200 soorten zoogdieren, vogels, reptielen en vissen vertegenwoordigen. van plassen kleverig asfalt uit de prehistorie. Dit is een uniek favoriete bezienswaardigheid voor sightseeing in LA Ontdek extra informatie op deze website Flacco Reizen.

Helikoptervluchten boven Vic Falls – The Flight of Angels: een opwindende helikopter- of ULV-vlucht biedt het beste uitzicht op de beroemde Victoria Falls. Het uitzicht op de Smoke that Thunders (Mosi-oa-Tunya) en omgeving is spectaculair. Je ziet in de onderstaande video (ga naar 5 minuten om te kijken vanaf het opstijgen)! De spannende vlucht over de watervallen geeft je een vogelvlucht van de grootste laag vallend water ter wereld. Door in een kloof van 108 meter diep te turen, krijg je zeker perspectief op dit enorme natuurwonder. U kunt ook stroomopwaarts helikoptervluchten maken om van bovenaf wat wild te bekijken. “The Flight of Angels” dankt zijn naam aan de beschrijving van de waterval door David Livingstone toen hij hem voor het eerst zag. Hij noemde het een tafereel dat zo mooi was dat het “door engelen tijdens hun vlucht” bekeken moest zijn. Je kunt Flight of the Angels ook in een ULM doen. Dit is een langzamere trip waarbij de wind door je haren waait. Maar microverlichting boven Vic Falls zou opwindender zijn, vanwege de open cockpit, de kleinere afmetingen en de minder krachtige motor. High Wire-activiteiten – Zipline, Gorge Swing & Flying Fox: ga een stapje verder met de verhuurdraadactiviteiten bij Vic Falls. De tamste optie, de Flying Fox zipline-rit, is een goede plek om te beginnen. Schuif over de 200 meter brede kloof ongeveer 120 meter boven de vloer of de kloof. Voor deze gewaagde kabelglijbaan zit je vastgebonden aan een hoge draad (alsof je vliegt) of zit je in een harnas. Hoewel de Flying Fox minder huiveringwekkend is dan de andere high-wire-activiteiten, verhoogt het nog steeds je adrenaline-niveaus en levert het een prachtig uitzicht. Om de angstfactor nog een tandje hoger te zetten, probeer dan de langere zipline-rit die 425 meter over de kloof loopt en begint op ongeveer 120 meter boven de vloer van de kloof. Ze zeggen dat je snelheden tot 106 km bereikt met de Zip Line Ride, omdat deze schuin bergafwaarts loopt. Volgende niveau van durf – de Gorge Swing, zoals de Bridge Swing, maar springt van de 120 meter hoge rand van de kloof. Begin met een hartverscheurende vrije val van 70 meter voordat je 95 meter over Batoka Gorge slingert. Woohoo! Je kunt ook de zipline-ritten maken en de kloof slingeren om de spanning te delen.